Zdrava koža je lijepa koža – Skin Health Lab

Zdrava koža je lijepa koža

Zdrava koža je je mekana i glatka na dodir, čvrsta i napeta na izgled, bez nejednakosti u boji i bez znakova bolesti. Izgledom savršena, baš kao u djetinjstvu kada sve stanice kože funkcioniraju u harmoniji. Uobičajeno uklanjanje pojedinih nepravilnosti kože površinskim korekcijama može donijeti djelomično i privremeno poboljšanje, ali neće ponovno uspostaviti cjelokupno zdravlje i normalnu funkciju zdrave kože, što jedino može dati trajne rezultate.

Zato je suština holističkog pristupa Skin Health Laba obnavljanje i održavanje zdravlja kože u svakoj životnoj dobi, koje rezultira njenim trajno boljim izgledom.

event 10.02.2021.

Skin Health Lab protokol započinje stručnom dijagnostikom stanja kože kako bi se definirao vaš personalizirani Skin Health plan tretmana, temeljen na zdravstvenom i estetskom stanju kože, vašim preferencijama, vremenskim mogućnostima oporavka nakon tretmana i budžetu. Svaki tretman bit će vam detaljno objašnjen, a svi terapijski postupci su zasnovani na dokazano djelotvornim metodama (evidence based medicine and aesthetics), koristeći najinovativnije i najučinkovitije alate za postizanje željenog cilja.

Skin Health Lab terapijski pristup pruža cjelovito pomlađivanje i dugoročno očuvanje strukture kože, a uspješno poboljšava čak i najzahtjevnija stanja. Jedinstven Skin Health Lab pristup osigurava kako trenutačne, tako i dugotrajne rezultate, holistički obnavljajući kožu i vraćajući joj njeno zdravlje jer samo zdrava koža je lijepa koža