Aquagold fine touch – Skin Health Lab

Aquagold fine touch

Aquagold je prava zvijezda među tretmanima pomlađivanja. Koristeći iglice 24-karatnog zlata, Aquagold nježno probija barijeru kože lica i unosi koktel seruma, filera i botoksa kako bi joj vratio pravi mladenački sjaj i teksturu.

event 26.05.2021.

Aquagold fine touch stvara ”mikro kanale” na površinskom sloju kože, što omogućuje apsorpciju prilagođenih sastojaka koji se unose izravno u kožu, zaobilazeći prirodnu zaštitnu barijeru kože. Aquagold fine touch njeguje, hrani, liječi i pomlađuje kožu iznutra .

Aquagold tehnika mikro infuzije je relativno bezbolna. Mikro kanali su rezultat ubadanja patentiranih tankih spiralnih igala od 24 karatnog zlata, tanjih od niti kose, kojima se u kožu unose mikro kapljice individualno pripremljenog koktela mezoterapijskog seruma, filera i botulinskog toksina, na idealnu dubinu od 600 µm. Ove iglice su tako nježne da se tijekom tretmana može primijeniti sve do linije trepavica i preko usana.

Aquagold fine touch mikro kanaliziranje rješava problem isušenosti kože, smanjuje vidljivost ožiljaka od akni, umanjuje finije linije i bore, smanjuje pigmentaciju, veličinu pora, crvenilo i poboljšava cjelokupni ton i teksturu kože. Mikro ubodi zlatnim iglicama potiču stvaranje novog kolagena.

U kombinaciji s različitim mezoterapijskim i biorevitalizacijskim koktelima, ovaj uređaj može dati gladak, prirodniji izgled bez potrebe za primjenom većih, neugodnijih igala i bez prethodne uporabe anestetika. Kako bi se poboljšala elastičnost kože, može se primjenjivati neumrežena hijaluronska kiselina (mezoterapijski biorevitalizacijski kokteli) ili razrijeđena umrežena hijalurinska kiselina (skin boosteri i fileri) za duboku hidrataciju kože na licu, vratu, dekolteu, pa čak i rukama.

Aquagold je također savršen način za primjenu mezobotoksa, tj. mikrobotoksa. Botulinski toksin, kada se primjenjuje razrijeđen i površinski u kožu (papilarni dermis) umjesto u mišić, može smanjiti proširene pore i osigurati trenutni izgled podizanja kože, uz blokiranje žlijezda lojnica i znojnica.

Za liječenje oštećene kože i opuštene kože primjenjuju se biorevitalizacijski i mezoterapijski kokteli. Posebno ističemo 2 originalna SKINWORKOUT seruma namijenjena za primjenu Aquagold fine touch uređajem:

  • ULTIMATE RADIANCE – sadrži najčišću hijaluronsku kiselinu, polideokiribonukleotide (PDRN) i čimbenike rasta. Ovaj rejuvenacijski koktel uklanja znakove starenja i potiče regeneraciju oštećene kože.
  • TARGETED TONING – sadrži hijaluronsku kiselinu, niacinamid, glutation i traneksamičnu kiselinu. Ovaj nježan, ali učinkovit serum posvjetljuje i ujednačuje nepravilnosti na koži te ima protuupalno djelovanje.

Prednosti Aquagold tretmana u odnosu na druge tretmane pomlađivanja:

  • Bezbolan je
  • Nema rizika i nuspojava
  • Nije potrebno vrijeme oporavka

Klijenti nakon tretmana mogu osjetiti blago crvenilo, ovisno o osjetljivosti kože, koje se smiruje za 10 minuta do jednog sata. Rezultat je vidljiv odmah, koža je hidratizirana, a rezultati se i dalje poboljšavaju tijekom sljedećih dana i tjedana. Cijena ovisi o vrsti koktela.

Aquagold fine touchCijena
L (metoterapijski koktel 5ml + 1 ml skinboostera + 25 jedinica botoksa)4.000,00 kn
M (mezoterapijski koktel 5ml + 1ml skinboostera)3.500,00 kn
S (mezoterapijski koktel 5 ml)3.000,00 kn