Lice – Skin Health Lab

Lice

Klasični tretmani lica za specifične potrebe vaše kože.

event 27.05.2021.

Mehaničko čišćenje lica – tretman uključuje parenje, mehaničko čišćenje, maska za pročišćavanje kože.

Quick Facial Tretman – u tretman je uključeno skidanje make up-a, piling i masaža s kremom. Quick Pure Facial uključuje skidanje make up-a, piling i masku za čišćenje lica. Trajanje oko 30 min.

Masaža lica – klasična masaža lica u trajanju 30 minuta.

IONTO Ultrazvuk – 15-minutna masaža ultrazvukom na 3 frekvencije koje dosežu i prenose energiju u sva tri sloja kože kako bi se potaknula bolja limfna drenaža, mikrocirkulacija i stanični metabolizam te stimuliralo stvaranja novog kolagena i elastina.

IONTO MEZO aparatna mezoterapija – tretman ljepote lica tijekom kojeg se aktivne tvari unose u najdublje slojeve kože pomoću posebnog uređaja. Namijenjen je koži kojoj je potrebna intenzivna hidratacija i koja je izgubila tonus, koja pokazuje prekomjernu suhoću, fine linije i nezdravu boju kože. Nakon tretmana razina vlage kože značajno se poboljšava, koža je fleksibilnija, a fine linije vidljivo smanjene. Štoviše, reljef kože će se izjednačiti i koža će imati poboljšanu boju. Ionto Mezo predstavlja nježnu alternativu injektibilnim tretmanima i tretmanima filera. Prednosti uređaja leže u činjenici da se tretira cijela površina kože lica, potičući fibroblaste na proizvodnju kolagena i elastina. Cjelokupno stanje kože je poboljšano, a specifični problemi s kožom rješavaju se pomoću određenog aktivnog seruma.

IONTO COMED mikrodermoabrazija – fini kristali visoke čistoće učinkovito i kontrolirano uklanjaju dijelove rožnatog sloja (gornji sloj epidermisa koji sadrži mrtve stanice kože). Koža ostaje sjajna i blistava, potaknuta je njena obnova te je omogućena bolja apsorpcija aktivnih tvari u tretmanu koji slijedi.

Babor Vitality test kože – koža se aktivira korištenjem jedinstvene intenzivne pripremne Babor Rich Vitalizing maske, koja se primjenjuje na dobro očišćenu kožu. Ova maska omogućuje Babor Vitality analizu kože jer pomaže brzo i jasno vizualizirati vitalna i manje vitalna područja kože. Osim toga, omogućuje koži bolju apsorpciju aktivnih tvari iz pripravaka koji se primjenjuju u tretmanu lica koji slijedi.