Neauvia Sectum radiofrekvencija – nekirurško oblikovanje lica i tijela – Skin Health Lab

Neauvia Sectum radiofrekvencija – nekirurško oblikovanje lica i tijela

Radiofrekvencija je dubinsko zagrijavanje kože elektrodom koja dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, cirkulacije, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Radiofrekvencija daje rezultate već kod prvog tretmana – vidljivo zatezanje kože. Metoda liftinga djeluje na principu zagrijavanja potkožnog tkiva i stvaranja kolagena. Efekt je čvršća i jača koža, boljeg tonusa.

event 26.05.2021.

Neauvia Sectum radiofrekvencijski generator u estetskom modu djeluje preko dvije ručne sonde za lice i tijelo kojima se dostavlja radiofrekvencijska energija u bipolarnom modu. Koristi se i za lice i za tijelo, različitim elektrodama. Radiofrekvencija lica se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Učinak je zatezanje opuštene kože, uklanjanje sivila i umora, smanjenje bora i regeneracija tkiva i kože. Radiofrekvencijom lica se može utjecati i na smanjenje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje jastučića ispod očiju.


Radiofrekvencija lica kontrolirano zagrijava kožu na površini i u dubokom sloju. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, čime se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža. Tako koža sama počinje stvarati novi, mladi kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu, obnavljajući tako samu sebe. Radiofrekvencijom se potiče i drenaža tekućine u tkivu te lice postaje svježije i blistavije.
Radiofrekvencija tijela je nekirurški tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože, siguran za primjenu na svim dijelovima tijela gdje osoba želi postići čvrstu, blistavo glatku kožu. Idealna je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice, a rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak. Radiofrekvencija tijela iznimno brzo i ravnomjerno prenosi te raspoređuje toplinsku energiju na više razina dubine tkiva. Ova termalna reakcija u ciljanom tkivu stvara umirujuću, terapeutsku toplinsku matricu koja potiče prirodni mehanizam zacjeljivanja tijela koji uzrokuje zatezanje kože i stvaranje novog kolagena, poboljšavajući teksturu kože te smanjujući celulit.

Neauvia Sectum radiofrekvencijaCijena
RF SECTUM – radiofrekvencija LICA750,00 kn
RF SECTUM – radiofrekvencija LICA I VRATA1000,00 kn
RF SECTUM – radiofrekvencija VRATA I PODBRATKA500,00 kn
RF SECTUM – radiofrekvencija – TRBUH900,00 kn
RF SECTUM – radiofrekvencija –  NATKOLJENICE prednja strana1000,00 kn
RF SECTUM – radiofrekvencija – NATKOLJENICE  stražnja strana i stražnjica1500,00 kn
RF SECTUM – radiofrekvencija KOLJENA600,00 kn
RF SECTUM – radiofrekvencija RUKE700,00 kn
RF SECTUM – radiofrekvencija – CIJELE NOGE I STRAŽNJICA I TRBUH2500,00 kn
RF SECTUM natkoljenica  x5 i body pulp x5 + gratis limfna drenaža x55200,00 kn
RF SECTUM trbuh x5 i body pulp x5 + gratis limfna drenaža x54500,00 kn
RF SECTUM trbuh, stražnjica , noge x5 i body pulp x5 + limfna drenaža gratis x58500,00 kn